Mobirise Website Creator

Jeg heter Jane Heidi Viken og her med utstilling –
MED HJERTE I NATUREN :)

Av Jane Heidi Viken. publisert 20 mai, 2017
Med utstillingen er målet å motivere både små og store til å være tilstede i naturen her og nå. Ta turen ut i naturen selv om kroppen ikke alltid spiller på lag og la deg inspirere av naturens egne kunstverk.

For meg har foto blitt en medisin for kropp og sjel. En avledning fra den sykelige ME-kroppen som overhodet ikke ville være med på det jeg ville. Ved å stoppe opp og lytte til kroppen da jeg var ute på tur, slik begynte hjertemotivene sakte men sikkert å dukke opp i naturen. Dette føles som belønning for at jeg senker tempoet når kroppen trenger det.


Med alt vi skulle og burde ha gjort i dette prestasjonssamfunnet vi lever i dag, har jeg måtte finne nye veier til glede og mestring i hverdagen. Jeg har bestandig hatt øye for detaljer og alltid sett motiver rundt meg. Det å fange et motiv i form av foto, er litt som livet selv, det kommer ann på hvilken vinkel man ser motivet/livet på som avgjør hvordan det oppfattes.


Med oppdagelsen av det perfekte i det uperfekte på min sti, så har perfeksjonisten og JA mennesket i meg måtte lære å gå i nye sko med små skritt av gangen, bokstavelig talt.

Jeg er enormt takknemlig for den muligheten jeg har fått til å dele disse magiske øyeblikkene med flere. 


Så nyt og kjenn etter - hva kan slike øyeblikk gi deg?

Lev mer hjertestyrt og ta vare på hverandre og naturen!


GOD TUR!


Hjertelig velkommen til en litt annerledes utstilling, - Med hjerte i naturen :)


Jane Heidi Viken


UTSTILLING I HAMAR KREFTFORENINGS LOKALER

En god del av hjertene som Jane Heidi har funnet i naturen var å se på veggene i Hamar kreftforenings lokaler november 2016.

LES OM UTSTILLINGEN I HAMAR ARBEIDERBLAD